Autómosó

Kézi autómosó és autókozmetika

Minden autó a legjobb törődést érdemli, és az SBA Car-nál ezt meg is kapják!

Kézi autómosónk és autókozmetikánk kíméletesen és szakszerűen varázsolja újjá autóját, megfizethető árakon, maximális odafigyeléssel!

Külső mosás

Az autó külső felületére aktívhab felvitele történik, 4-5 perc után nagynyomású vízsugárral a kerékjáratokat és a gépkocsi külső felületét letisztítjuk. Külön kérésre (plusz költség) a gépkocsi felületét Wax-al bepermetezzük.

Porszívózás

A kivehető textil szőnyegek vegyszeres tisztítása kárpittisztító géppel. Utastér, csomagtér teljes porszívózása.

Belső tisztítás

A műszerfal és egyéb műanyagfelületek tisztítása nedves (vegyszeres) törlővel. A megtisztított műanyagfelületek áttörlése műanyagápoló vegyszerrel. Ablakok belső-külső vegyszeres tisztítása.

Kárpittisztítás

A belső takarítást kiegészíthetjük a kárpitok kitisztításával, ami újjá varázsolja az autót! A teljes belső kárpittisztításhoz az autót “szétszereljük”, vagyis az üléseket, a padlószőnyegeket, a belső kárpitokat leszereljük, hogy a szennyeződéseket maradéktalanul eltávolíthassuk belőlük. Ha csak egy-egy ülést kell kitisztítani – mert belekenődött a csokoládé, vagy vigyázatlan volt a szerelő és összeolajozta, ha csak a csomagtartó kárpitjából kell a beborult vörösbort eltávolítani, arra is van lehetőség! A foltok, a kárpitba ivódott kellemetlen szagok (dohány, kutya, olaj, stb.) maradéktalanul eltűnnek. A kárpittisztítás “csodát tesz”, a színek felélénkülnek, foltmentes lesz a felület, a szakszerű takarításnak, a korszerű és kíméletes vegyszereknek köszönhetően a nemkívánatos szagok helyét kellemes tisztaság-illat veszi át.

Polírozás

A gépkocsi lemosása után a külső felület polírozása géppel a felületminőség függvényében szükséges pasztával. Polírozás után a teljes felület viaszolás. Külső műanyagfelületek, króm felületek, gumiabroncsok letisztítása és vegyszeres ápolása.

Kézi szolgáltatásaink:

Alap:

Külső: előmosás, bogároldás, samponos mosás, öblítés: 3.990 Ft-tól
Belső: porszívózás, műanyagok tisztítása, ablaktisztítás: 4.490 Ft-tól
Külső-belső: 7.990 Ft-tól

Extra:

Külső: előmosás, bogároldás, samponos mosás, öblítés, light viasz, felnitisztítás, külső műanyagok ápolása: 5.490 Ft-tól
Belső: porszívózás, műanyagok tisztítása, ablaktisztítás, műanyagok ápolása: 7.490 Ft-tól
Külső-belső: 12.000 Ft-tól

Prémium:

Külső: előmosás, bogároldás, samponos mosás, öblítés, prémium felnitisztítás, gumiápolás, külső műanyagápolás, prémium viasz: 6.990 Ft-tól
Belső: porszívózás, műanyagok tisztítása, műanyagok ápolása, ablaktisztítás, ablakél tisztítás, szellőző rendszer tisztítás: 8.990 Ft-tól
Külső-belső: 15.000 Ft-tól

Terepjárókra és egyterűekre 20 % felárat számolunk!

Egyéb szolgáltatásaink:

Kárpittisztítás: 35.000 Ft-tól
Gépi polírozás: 50.000 Ft-tól
Gépi waxolás: 24.990 Ft-tól
Kézi keménywax: 14.990 Ft-tól
Extrém felnitisztítás: 500 Ft/db
Motormosás: 2.000 Ft-tól
Lámpa polírozás: 11.990 Ft/pár-tól
Bőrtisztítás és ápolás: 9.990 Ft-tól
Klímatisztítás és fertőtlenítés: 7.990 Ft-tól
Gyanta és matricaeltávolítás: Megbeszélés szerint

Bejelentkezés: +36 70 293 5850

Nyitva tartás: H-Szo 8:00-17:00